Efterfrågan ökar – ytterligare systemutvecklare sökes!

Verksamhetsarkitektur ger en struktur och ett målmedvetet arbetssätt som omfattar både affär, verksamhet och IT – vilket i sig bidrar till en framtidssäker och effektiv vardag. Detta tycker våra kunder är bra och därmed även vi på Connect Companies. De fyra hörnstenarna med verksamhetsarkitektur är affärsmodell, processer, informationsmodell och system.

Efterfrågan ute hos våra kunder att på ett strukturerat och effektivt sätt skapa kontroll över processer, information och system ökar. Vi är i dag ett starkt team erfarna system- och verksamhetsutvecklare, arkitekter, projektledare och säljare. Vi behöver i vår fortsatta satsning, för att tillgodose våra kunders behov, nu komplettera med fler duktiga kollegor med systemutvecklarkompetens.

Vi söker Dig som har:

en god förmåga att utveckla lösningar som stödjer en tänkt process resp. informationsmodell.
en bra teknikförståelse och hanterar .Net flytande.
en hög social kompetens och bra kommunikationsförmåga.
Exempel på uppdrag som vi arbetar med:

integration av e-handelslösningar
effektiva orderflöden mellan kunder och leverantörer
integration av handel mellan kunders egna bolag med olika affärssystem
import/export av artikel- och produktinformation
olika webservicetjänster
integration med tullager, transportadministrativa system, handdatorer etc.
övervakning av integrationsmotorer/-tjänster
Du stormtrivs med att träffa kunder, hjälpa dem att hitta den bästa lösningen, är bekväm i konsultrollen, arbeta i team samt att ta dig an nya utmaningar. Mycket frihet under eget ansvar. Allt detta gör att Du kommer att passa in i vårt team. Du har ett par års erfarenhet inom systemutveckling och idag jobbar Du troligen med systemutveckling som konsult eller på en IT-avdelning. Har du erfarenhet av att ha arbetat i agila projekt enligt Scrum är det ett plus. B-körkort är ett krav.

Vi arbetar aktivt för att skapa en jämställd arbetsplats och ett särskilt sökande av kvinnor efterfrågas. Positiv särbehandling kommer att ske.

Vill du vara med på en spännande resa och du tycker Connect Companies verkar vara ett intressant företag får Du gärna skicka in ditt CV/LinkedIn-profil. Skicka detta till Stefan Jörkander på sj@connectcompanies.se så återkommer vi till Dig. Har Du frågor är Du välkommen att ringa Stefan på 0729-648015.