På Connect Companies vill vi vara bäst – inte flest

Därför är vi alltid intresserade av människor som vill och kan hjälpa oss att bidra till våra kunders framgångar. Och som känner igen sig i våra kärnvärden kundfokus, affärsnytta och långsiktighet. Du behöver förstås också ha en kompetens inom systemutveckling, integration och/eller e-handel som ligger i framkant.

Hur skulle vi beskriva oss själva?

– Vi är värderingsdrivna – på Connect Companies kan du inte räkna med att få en detaljerad arbetsmanual som beskriver dina uppgifter i vardagen. Vi drivs snarare av hur vi arbetar med och möter våra kunder – engagerat, kunskapsfokuserat, nyttoinriktat och affärsmässigt.
– Professionellt ödmjuka – om vi är ödmjuka ska helst andra bedöma men själva vill vi gärna förmedla både kompetens och lyhördhet. Lyhördhet för våra kunders behov och strävan att förstå både utmaningar och komplexitet. Att vid behov be om hjälp såväl internt som externt får heller inte vara ett hinder.
– Kunniga. Varje medarbetare förväntas tillföra nyckelkompetens och erfarenhet – inom systemutveckling, integration och/eller e-handel.

Har vi kul då? Absolut, du kan räkna med en seriös men också lättsam och avspänd arbetsmiljö där vi gärna peppar varandra och har roligt ihop.

 

Just nu söker vi en integrationsexpert! Läs mer om tjänsten här

 

Låter det intressant? Hör av dig.

Om du är med så här långt och känner att du vill vara med på Connect Companies fortsatta resa får du gärna höra av dig till Stefan Jörkander, sj@connectcompanies.se, mobil: +46 729 648 015.

Connect_B2_8109_4110x2740