Vi söker fyra systemutvecklare som vill vara med på vår tillväxtresa

Efterfrågan på våra integrationslösningar är större än någonsin. Därför söker vi nu fyra nya kollegor som vill vara med och hjälpa oss bidra till våra kunders framgångar. Och som känner igen sig i våra kärnvärden kundfokus, affärsnytta och långsiktighet.

Om du kommer till arbetet både för att utveckla och för att utvecklas, och ser på svårlösta situationer som utmaningar gjorda för att klara av, så kan vi ha jobbet för dig. Vi lägger stor vikt vid dig som person. Ett par av de egenskaper vi värdesätter är att du är trevlig och serviceinriktad. Det är också viktigt att du har ett genuint intresse för IT, är en duktig problemlösare och engagerad, både i kunder och kollegor.

På Connect Companies erbjuder vi en seriös men också lättsam och avspänd arbetsmiljö där vi gärna peppar varandra och har roligt ihop. Du kan räkna med spännande uppdrag och en arbetsplats som präglas av kreativitet med stor frihet under ansvar. Att kunna be om hjälp får samtidigt inte vara ett hinder. På Connect Companies är laget alltid större än jaget.

Vi vill gärna skapa ett mer varierat team och är därför särskilt intresserade av nya kvinnliga kollegor.

Nu behöver vi:

Två seniora systemutvecklare med flera års erfarenhet

Vi söker dig som har en bred kunskap och erfarenhet, främst inom verksamhetsförbättring, affärssystem och kodning. Du behöver samtidigt ha ett eget driv och ett intresse för att lära dig våra produkter och tjänster inom systemintegration. I de flesta av våra uppdrag är integrationsmotorn Blue Integrator en central komponent. En stor del av arbetet kommer att utföras hos kund så det är viktigt att du är trygg i konsultrollen och har en hög social kompetens.

Vi söker i första hand dig som:

·       är duktig på att skapa kontroll över processer, information och system

·       har god förmåga att utveckla lösningar som stödjer en tänkt process eller informationsmodell

·       har erfarenhet av integrationer och databaskopplingar

·       har god kunskap i XML, C# och SQL inklusive procedure- och trigger-programmering

·       har arbetat med projekt inom e-handel och/eller logistik

·       har B-körkort och tillgång till egen bil

Två systemutvecklare som vill arbeta med integrationslösningar

Vi söker dig som har några års erfarenhet inom systemintegration alternativt är nyutexaminerad och har ett starkt driv att lära dig nya saker. Ditt arbete kommer att ha integrationslösningar i fokus, ofta inom området transport och logistik. Du får gärna ha ett intresse för den senaste tekniken och kommer bland annat att arbeta med API:er och JSON. Du kommer att arbeta med vår integrationsmotor Blue Integrator som är ett nav i de flesta av våra uppdrag. Då mycket av vardagen präglas av lagarbete är det viktigt att du har en hög social kompetens och trivs att arbeta i team. Du behöver även ha B-körkort och tillgång till egen bil.

Vi söker i första hand dig som vill utvecklas och lära dig mer om:

·       att skapa kontroll över processer, information och system

·       att utveckla lösningar som stödjer en tänkt process eller informationsmodell

·       att skapa integrationer och databaskopplingar

·       systemspråk XML, edifact och gärna IFTMIN och IFTMBF

·       projekt inom e-handel och/eller logistik

·       hur man kan hantera komplexa utmaningar

Observera! Även du som saknar erfarenhet från något/några av ovan områden är välkommen att ansöka. Det viktiga är att du är driven och intresserad av att ta in ny kunskap. Du kommer att ha tillgång till duktiga kollegor som gärna delar med sig av erfarenheter och kunskap.

Vi finns i Svenljunga men det behöver inte du göra

Visserligen tror vi på att arbeta i lag och träffas men rätt sökande får gärna kombinera distansarbete med att arbeta några dagar i månaden från vårt kontor i Svenljunga. Alternativt arbetar du ute hos våra kunder som i första hand finns i Sjuhärad och Göteborgsområdet. Bland våra kunder finns bland andra Star Trading, Svenska Elkedjan och Tranemo Workwear.

Låter det intressant? Hör av dig!

Om du vill vara med på en spännande resa och tycker Connect Companies och vår integrationsmotor Blue Integrator känns intressant får du gärna skicka oss ett brev och ditt CV/LinkedIn-profil. Skicka det till vår vd Stefan Jörkander på sj@connectcompanies.se så återkommer vi till dig.