Sitter ditt företag på en guldgruva av information som inte används?

I dag ser vi hur ganska många verksamheter präglas av onödigt dubbelarbete. Istället för att arbeta i en miljö där olika delsystem rymmer nyckelinformation som i sin tur behöver användas på flera ställen går det att integrera och automatisera flödet av information mellan exempelvis affärssystem och e-handelslösning.

Ta verkstadsföretaget Lideco som exempel. Med en integrationsmotor och en egenutvecklad applikation har Lideco i dag en lösning som effektivt håller samman information från flera källor. En av effekterna är att nyckelinformation nu är tillgänglig tidigare i de olika processerna. Lidecos samtliga IT-system är integrerade med varandra och flödet av information mellan exempelvis webbshop och affärssystem sker automatiskt.

Snabb effekt i flera led

Dels har de manuella momenten och risken för dubbelinmatningar minskat betydligt eller helt eliminerats. Det har också blivit bättre ordning på artikeldata och beskrivande texter. Kunderna får en bättre service och effekten är redan tydligt mätbar med en ökning av antalet order via webbshopen med cirka 20 procent.

Låter det intressant? Om du vill träffas för att prata om din verksamhet och möjligheterna att göra information till en större tillgång får du gärna höra av dig.

Björn-Ola Kronander              Martin Lagerqvist                    Stefan Jörkander

Se filmen! Lideco effektiviserar sin e-handel och undviker dubbelarbete.

Lidecos vd Peter Nilsson berättar om en lösning som samlat all data på ett ställe och effektiviserat och förenklat, både för Lideco och för företagets kunder: