Villkor för lagring av personuppgifter från formulär

Connect Excellent Companies Sweden AB kommer att använda de uppgifter du lämnar i formuläret för att kunna svara på din förfrågan. Om det inte krävs för att svara på ditt ärende, lämnar vi inte heller ut dina uppgifter till något annat företag. Webbsidans tekniker har åtkomst av lämnade uppgifter och kan i enstaka fall ta del av dem vid teknisk felsökning eller underhåll.

Uppgifterna lagras i upp till fem år för möjlighet till återkoppling av tidigare ärende.

Connect Excellent Companies Sweden AB är ansvarig för behandling av uppgifterna. Adress: Star Street 1, SE-512 50 Svenljunga

Vi har skyldighet att lämna ut registrerade personuppgifter när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta oss för att bli borttagen ur databasen och vår e-post inkorg.

GOOGLE RECAPTCHA

För att hindra att detta formulär missbrukas eller används för spam-inskick, så skyddas denna webbsida av Google reCAPTCHA. Detta innebär att Googles sekretesspolicy och användarvillkor även gäller  utöver ovan nämnda villkor.